Hoofd : Bestandsextensies : .sci Het dossier

.sci Bestandsextensie

Bestandstype1 Scilab Script

Ontwikkelaar Scilab Enterprises
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Text

Wat is SCI file?

Een SCI-bestand is een script dat wordt gebruikt door Scilab, een open source numeriek berekeningsprogramma. Het bevat meerdere Scilab-functies die kunnen worden uitgevoerd met de opdracht exec.

Meer informatie

U kunt het SCI-bestand maken met de Scilab-editor. Wanneer u de opdrachten in het SCI-bestand uitvoert, worden de functies in de Scilab-omgeving geladen, maar voert het programma ze niet uit. Het SCI-bestand lijkt op het .SCE -bestand, omdat beide door Scilab worden gebruikt om meerdere opdrachten te bevatten. Het SCE-bestand kan echter ook uitvoerbare instructies bevatten, niet alleen Scilab-functies.

Programma's die openen SCI bestanden
Linux
Scilab

Bestandstype2 ColoRIX Graphics Image

Ontwikkelaar ColoRIX
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat N/A

.SCI optienummer2

Bitmapafbeelding gebruikt door ColoRIX, een MS-DOC-tekentoepassing ontwikkeld door RIX Software in de jaren 80 en 90; bevat een bitmapgrafiek die 256 kleuren en 320x200 resolutie ondersteunt; kan ook worden gezien met de extensie .RIX .

Programma's die openen SCI bestanden
Windows
XnViewMP
Linux
XnViewMP
Macintosh
XnViewMP

Over SCI bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .sci is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype ColoRIX Graphics Image beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.