Hoofd : Bestandsextensies : .scc Het dossier

.scc Bestandsextensie

Bestandstype1 SourceSafe Source Code Control File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat Text and Binary

Wat is SCC file?

Bestand gebruikt door Microsoft Visual SourceSafe, een versiecontrolesysteem dat kan worden geïntegreerd met Visual Studio; bevat broncode-besturingsinformatie die wordt gebruikt om ontwikkelaarsbestanden te verkrijgen en vast te leggen; gebruikt door de applicatie voor het beheren van lokale kopieën van projecten onder broncontrole.

Meer informatie

SCC-bestanden zijn nooit vastgelegd in de versiebeheer-repository. In plaats daarvan worden ze gebruikt om te communiceren met de repository. Voorbeeld SCC-bestandsnamen omvatten Mssccprj.scc (gewoon tekstbestand), VSSVer.scc en VSSVer2.scc.

Programma's die openen SCC bestanden

Bestandstype2 ScreenFlow Screen Recording

Ontwikkelaar Telestream
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

.SCC optienummer2

Videobestand gemaakt door ScreenFlow, een Mac OS X-toepassing voor het opnemen op een bureaublad; slaat de opgenomen video op in een eigen indeling; kan ook audio bevatten die is vastgelegd vanaf een computermicrofoon of vanaf de geluidskaart van de computer.

Meer informatie

SCC-bestanden worden gebruikt voor het opslaan van niet-teruggegeven video voordat deze wordt geëxporteerd naar het uiteindelijke videoformaat. ScreenFlow ondersteunt exportformaten zoals Flash, YouTube, .MOV , iPhone en anderen.

OPMERKING: SCC-bestanden worden feitelijk opgeslagen in een .SCREENFLOW -bestand, een bundel die alle bestanden voor de scherm opname project. Ze worden opgeslagen in de / Media / submap.

Programma's die openen SCC bestanden

Bestandstype3 Scenarist Closed Caption File

Ontwikkelaar Scenarist
Categorie Tekstbestanden
Formaat N/A

.SCC optienummer3

ondertitelingsbestand gebruikt door Scenarist en andere dvd-authoringprogramma's; gebruikt voor het coderen van gesloten bijschriften op dvd's; bevat tekst- en timinginformatie, waarmee de tekst met de film wordt gesynchroniseerd.

Programma's die openen SCC bestanden
Windows
EZTitles
Sonic Scenarist
Macintosh
Apple DVD Studio Pro

Over SCC bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .scc is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Scenarist Closed Caption File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.