Hoofd : Bestandsextensies : .sc2save Het dossier

.sc2save Bestandsextensie

Bestandstype Blizzard StarCraft 2 Saved Game

Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
Categorie Spelbestanden
Formaat Binary

.SC2SAVE optienummer

Opgeslagen spelbestand gemaakt door Starcraft II: Wings of Liberty, een real-time strategiespel waarbij spelers in de ruimte vechten als de Protoss-, Zerg- of Terran-races; bevat de opgeslagen voortgang voor een campagnemissie of voor een aangepaste kaart voor één speler; omvat de status van eenheden en hun locaties, structuren, bronnen en andere kaartinformatie.

Meer informatie

In Windows worden SC2SAVE-bestanden standaard opgeslagen in de map \ Users \ [gebruiker] \ Mijn documenten \ StarCraft II \ Accounts \ ... \ Saves \.

In Mac OS X, SC2-opslagbestanden worden standaard opgeslagen in de map [user] / Library / Application Support / Blizzard / StarCraft II / Accounts /.../ Saves /. De locatie van deze opslagmap is in september 2010 bijgewerkt met patch 1.1.0.

OPMERKING: StarCraft II slaat games automatisch op tijdens campagnemissies. Daarom kunt u verschillende SC2SAVE-bestanden zien die zijn gemaakt terwijl u missies voltooit. De automatisch opgeslagen bestanden worden opgeslagen in een niet-opgeslagen map in de map Saves.

Programma's die openen SC2SAVE bestanden
Windows
Blizzard StarCraft 2
Macintosh
Blizzard StarCraft 2

Over SC2SAVE bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .sc2save is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Blizzard StarCraft 2 Saved Game beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.