Hoofd : Bestandsextensies : .sbx Het dossier

.sbx Bestandsextensie

Bestandstype1 ESRI Spatial Index File

Ontwikkelaar ESRI
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

Wat is SBX file?

Bestand gebruikt door ESRI ArcGIS Desktop GIS-kaartsoftware; bevat een ruimtelijke index voor een .SHP shapefile; gebruikt om query's te optimaliseren en de totale tijd te verminderen die wordt besteed aan het openen van multidimensionale objectvorminformatie.

Meer informatie

SBX-bestanden zijn optioneel bij het opgeven van een shapefile. Shape-bestanden zonder ruimtelijke indexen kunnen echter last hebben van langzame laad- en weergavetijden.

Programma's die openen SBX bestanden
Windows
ESRI ArcGIS for Desktop

Bestandstype2 GLBasic Shoebox File

Ontwikkelaar Dream Design Entertainment
Categorie Gecomprimeerde bestanden
Formaat Binary

.SBX optienummer2

Gecomprimeerd archief gemaakt door Shoebox, een hulpmiddel dat is opgenomen in de GLBasic software-ontwikkelingstoolkit; kan toepassingsbronnen zoals afbeeldingen, video, muziek of gegevensbestanden opslaan; kan tijdens runtime worden gedecomprimeerd door de toepassing om specifieke bestanden uit te pakken.

Programma's die openen SBX bestanden

Bestandstype3 Adobe Illustrator Tsume File

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Instellingen bestanden
Formaat N/A

.SBX optienummer3

Bestand gemaakt door Illustrator, een vectorafbeeldingsbewerkingsprogramma; bevat proportionele tekenspatiëringgegevens voor Chinese, Japanse en Koreaanse (CJK) tekens; begeleidt CJK-lettertypen met ingebouwde proportionele spatiëring; niet bedoeld om handmatig te worden geopend.

Meer informatie

OPMERKING: de meeste CJK-tekens zijn monospaced (elk teken heeft dezelfde horizontale en verticale lengte). Wanneer u echter de optie Tsume gebruikt, verandert de standaard monospacing in een proportionele breedte en hoogte voor de tekst.

Programma's die openen SBX bestanden

Bestandstype4 SeqBox Container File

Ontwikkelaar Marco Pontello
Categorie Gecomprimeerde bestanden
Formaat N/A

.SBX optienummer4

Een SBX-bestand is een SeqBox-containerbestand (Sequenced Box) gemaakt door SBXEnc, een programma dat wordt gebruikt voor het beveiligen en back-uppen van de bestanden van een gebruiker in geval van systeemstoringen, verlies van partitie-informatie of andere schijfproblemen. Het bevat een bestand dat is gecodeerd door het SBXEnc-programma. SBX-bestanden slaan informatie op in een verzameling blokken waarbij elk blok bestaat uit een koptekst, een unieke bestands-ID, een controlesom, een blokvolgnummer en een versie.

Meer informatie

Het SeqBox-formaat is ontworpen om een veilige archiveringsoplossing te bieden voor het beveiligen en opslaan van gebruikersbestanden. Het SBXEnc-programma wordt gebruikt om een gegevensbestand te coderen naar een SBX-container en het SBXDec-programma wordt gebruikt om het SBX-bestand terug te decoderen naar het oorspronkelijke bestand.

Programma's die openen SBX bestanden
Windows
SBXDec

Over SBX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .sbx is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype SeqBox Container File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.