Hoofd : Bestandsextensies : .sbp Het dossier

.sbp Bestandsextensie

Bestandstype1 Sketchbook Express iCloud Image

Ontwikkelaar Autodesk
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

Wat is SBP file?

Afbeelding gemaakt door Sketchbook Express, een iOS-programma voor tekenen, schetsen en schilderen; slaat de staat van het tekenpapier op voor opslag in iCloud, de opslag- en deelservice van Apple.

Meer informatie

SBP-bestanden worden gebruikt voor het opslaan van bestanden op een locatie die toegankelijk is voor zowel de desktop- als de iOS-versie van Sketchbook. Bij het opslaan van een SBP-bestand, wijzigt Sketchbook Express de afmetingen van de afbeelding zodat deze op het scherm van het iOS-apparaat past. Ook wordt het aantal maximale lagen teruggebracht tot zes.

OPMERKING: Sketchbook Express is niet langer beschikbaar en is niet langer beschikbaar.

Programma's die openen SBP bestanden
iOS
Autodesk SketchBook
Autodesk Sketchbook Express for iOS

Bestandstype2 OpenSBP CNC Program File

Ontwikkelaar OpenSBP Group
Categorie CAD-bestanden
Formaat Text

.SBP optienummer2

CAD-programmabestand gebruikt door Computer Numerical Controlled (CNC) -toepassingen; opgeslagen in platte tekst en bevat toolpad- en instructiecodes; gebruikt voor het richten van programmeerbare CNC-machineapparatuur; verschilt van de "G-code" -indeling, die oorspronkelijk in de jaren 1950 op MIT werd gemaakt.

Meer informatie

OPMERKING: Het OpenSBP-formaat is oorspronkelijk ontwikkeld door ShobBot Tools, maar wordt nu onderhouden door een consortium van CNC-toolfabrikanten die de naam "OpenSBP Group" gebruiken.

Programma's die openen SBP bestanden

Over SBP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .sbp is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype OpenSBP CNC Program File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.