Hoofd : Bestandsextensies : .sbc Het dossier

.sbc Bestandsextensie

Bestandstype1 Space Engineers Data File

Ontwikkelaar Keen Software House
Categorie Gegevensbestanden
Formaat XML

Wat is SBC file?

Een SBC-bestand is een gegevensbestand gemaakt door Space Engineers, een sandboxspel dat wordt gebruikt om ruimteschepen te construeren en te construeren om ruimte en planeten te verkennen en te overleven. Het kan verschillende soorten gegevens bevatten, zoals blauwdrukinformatie voor schepen, stations of rovers, beschrijvingen van werelden of geluidsdefinities. SBC-bestanden worden opgeslagen in XML-indeling.

Meer informatie

Als de SBC blauwdrukinformatie bevat, bevat deze de positie van blokken en mogelijkheden van het schip, station, rover of ander construct. Als de SBC geluidsdefinities bevat, bevat deze de locatie van een of meer geluidsbestanden die worden afgespeeld tijdens het spelen, volumeniveaus, lussen en andere informatie.

SBC-bestanden met beschrijvingen van werelden worden opgeslagen in de volgende map met verschillende andere bestanden:

C: \ Gebruikers \ [Gebruiker] \ AppData \ Roaming \ SpaceEngineers \ Saves \ [Uw Steam ID] \

U kunt een SBC openen en wijzigen bestand met een gewone teksteditor of XML-editor. Het is echter mogelijk dat u de extensie ".sbc" moet wijzigen in ".xml" om het bestand te openen in een teksteditor of een XML-editor.

Programma's die openen SBC bestanden
Windows
Keen Software House Space Engineers
Any XML editor
Linux
Any XML editor
Macintosh
Any XML editor

Bestandstype2 Office Accounting Company Shortcut File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Misc-bestanden
Formaat Binary

.SBC optienummer2

Sneltoets bedrijfsbestanden opgeslagen door Microsoft Office Accounting, een programma voor online bankieren; slaat een snelkoppeling op die wijst naar de locatie van het .SBD boekhoudgegevensbestand; gewoonlijk opgeslagen in een gedeelde map, zodat meerdere gebruikers toegang hebben tot boekhoudgegevens van verschillende computers.

Meer informatie

OPMERKING: Microsoft heeft de distributie van Office Accounting in 2009 stopgezet.

Programma's die openen SBC bestanden
Windows
Microsoft Office Accounting

Over SBC bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .sbc is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Office Accounting Company Shortcut File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.