Hoofd : Bestandsextensies : .sai Het dossier

.sai Bestandsextensie

Bestandstype PaintTool SAI Image

Ontwikkelaar SYSTEMAX Software Development
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.SAI optienummer

Een SAI-bestand is een rasterafbeelding gemaakt door PainTool SAI, een lichtgewicht tekenprogramma voor Windows. Het bevat een tekening gemaakt door de gebruiker, die een of meer onafhankelijke bewerkingslagen bevat. SAI-bestanden kunnen worden opgeslagen, gesloten en heropend voor verdere bewerking.

Meer informatie

SAI-bestand geopend in SYSTEMAX PaintTool SAI 1.2

Een SAI-bestand is het oorspronkelijke formaat dat wordt gebruikt door PainTool SAI om afbeeldingen op te slaan. Als u een SAI-bestand wilt maken, selecteert u Bestand → Nieuw ... en selecteert u Bestand → Opslaan of Opslaan als .... Als u een SAI-bestand wilt openen, selecteert u Bestand → Openen ....

PainTool SAI-functies verschillende tools die op afzonderlijke lagen kunnen worden toegepast. Enkele hulpmiddelen zijn potlood, pen, marker, gum, kwast, waterkleur, emmer en AirBrush. Het programma wordt ook geleverd met de selectiehulpmiddelen lasso en toverstaf.

U kunt een SAI-bestand exporteren naar verschillende afbeeldingsindelingen, zoals .BMP , .JPG , .PNG , .PSD en% link%. Als u het bestand wilt exporteren, selecteert u Bestand → Exporteren als en kiest u het formaat.

Programma's die openen SAI bestanden

Over SAI bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .sai is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype PaintTool SAI Image beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.