Hoofd : Bestandsextensies : .s2mv Het dossier

.s2mv Bestandsextensie

Bestandstype StarCraft 2 Map Preview File

Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.S2MV optienummer

Kleine afbeelding gebruikt door StarCraft II: Wings of Liberty, een real-time strategiespel uitgebracht door Blizzard Entertainment; slaat een voorbeeldafbeelding van een gamekaart ( .SC2MAP bestand) op als een kleine rasterafbeelding; gebruikt voor het weergeven van een miniatuurafbeelding aan spelers voordat ze beginnen met spelen.

Meer informatie

In Windows Vista en Windows 7 zijn S2MV-bestanden te vinden in de submappen van de volgende directory: [gebruiker] \ AppData \ Local \ Blizzard Entertainment \ Battle.net \ Cache \

In Mac OS X zijn ze te vinden in de submappen van deze map: [user] /Shared/Blizzard/Battle.net/Cache /

OPMERKING: U kunt S2MV-bestanden openen met een toepassing voor het bekijken van afbeeldingen door de extensie ".s2mv" wijzigen in ".tga", ".jpg" of ".png" en vervolgens het resulterende bestand openen.

Programma's die openen S2MV bestanden
Windows
Blizzard StarCraft 2
Macintosh
Apple Preview
Blizzard StarCraft 2

Over S2MV bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .s2mv is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype StarCraft 2 Map Preview File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.