Hoofd : Bestandsextensies : .rwz Het dossier

.rwz Bestandsextensie

Bestandstype1 Outlook Rules Wizard File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

Wat is RWZ file?

E-mailregels bestand gemaakt door Microsoft Outlook, een e-mail- en kalenderapplicatie; slaat e-mailfilters op, die acties specificeren voor e-mailberichten die aan een bepaalde reeks criteria voldoen; bewaart alle regels voor een e-mailaccount.

Meer informatie

Regelbestanden worden vaak gebruikt voor het automatisch verwijderen van SPAM-berichten en ze worden ook vaak gebruikt voor het ordenen van binnenkomende e-mail in verschillende mappen. Een gebruiker kan bijvoorbeeld opgeven dat alle e-mail met een niet-herkende afzender kan worden opgeslagen in een "onbekende" e-mailinbox.

RWZ-bestanden worden automatisch onderhouden door Outlook. Als u regels wilt exporteren, kiest u Extra → Regelswizard → Opties en selecteert u "Exportregels" in het dialoogvenster. U kunt ook bestaande regels importeren door "Regels importeren" te selecteren en een RWZ-bestand te kiezen.

Programma's die openen RWZ bestanden
Windows
Microsoft Outlook
Macintosh
Microsoft Outlook

Bestandstype2 Rawzor Compressed Image

Ontwikkelaar Rawzor
Categorie Camera Raw-bestanden
Formaat Binary

.RWZ optienummer2

Afbeeldingsbestand gemaakt door Rawzor Photo, een verliesloos programma voor beeldcompressie dat wordt gebruikt voor het comprimeren van Camera Raw-afbeeldingen met 20% tot 60%; kan ook worden gemaakt met behulp van de Rawzor SDK, die is opgenomen in sommige toepassingen voor het bewerken van digitale foto's.

Meer informatie

RWZ-bestanden worden gebruikt om schijfruimte te besparen. Omdat ze geen enkele beeldkwaliteit verliezen, kunnen Rawzor-bestanden handig zijn bij het maken van honderden of duizenden foto's, vooral wanneer ze op externe media worden gearchiveerd.

Programma's die openen RWZ bestanden
Windows
Microsoft Windows Photos
Macintosh
Rawzor Photo

Over RWZ bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .rwz is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Rawzor Compressed Image beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.