Hoofd : Bestandsextensies : .rwt Het dossier

.rwt Bestandsextensie

Bestandstype1 ReadWriteThink Timeline

Ontwikkelaar International Reading Association
Categorie Pagina-indeling Bestanden
Formaat N/A

Wat is RWT file?

Een RWT-bestand is een tijdlijn gemaakt door RWT Timeline, een iOS-app waarmee gebruikers een grafische weergave van gerelateerde items of gebeurtenissen kunnen maken. Het bevat een tijdlijn met gebeurtenissen, tijden, gebeurtenisbeschrijvingen en afbeeldingen. RWT-bestanden kunnen worden geopend met behulp van het tijdlijnwebprogramma of de iOS-tijdlijnapp.

Meer informatie

RWT Tijdlijn is voornamelijk bedoeld voor gebruik door studenten en docenten in de schoolomgeving. Hiermee kunt u een tijdlijn maken van een gebeurtenis of proces dat achtereenvolgens langs een lijn wordt weergegeven. U kunt tijdlijnen indelen op datum, tijdstip of gebeurtenis. Met RWT-bestanden kunt u uw tijdlijn opslaan en later opnieuw openen om te bewerken. Wanneer u uw tijdlijn hebt voltooid, kunt u deze opslaan als een .PDF -bestand.

Programma's die openen RWT bestanden

Bestandstype2 ReadWriteThink Printing Press Draft

Ontwikkelaar International Reading Association
Categorie Pagina-indeling Bestanden
Formaat Text

.RWT optienummer2

Document-concept gemaakt door Printing Press, een online programma dat wordt gebruikt voor het maken van kranten-, brochure- en poster-documenten; bevat informatie over pagina-opmaak en inhoud die door de gebruiker is toegevoegd en die tekst en afbeeldingen bevat.

Meer informatie

Printing Press biedt verschillende sjablonen voor elk documenttype, of het nu een krant, brochure of poster is. Nadat u uw sjabloon hebt geselecteerd, kunt u uw inhoud toevoegen. Met het programma kunt u .JPEG , .PNG , .BMP , .TIFF en .GIF afbeeldingen importeren. U kunt uw werk opslaan en opnieuw openen als een RWT-bestand. Wanneer u klaar bent met uw werk, kunt u het opslaan als een definitief .PDF -bestand.

Programma's die openen RWT bestanden

Over RWT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .rwt is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype ReadWriteThink Printing Press Draft beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.