Hoofd : Bestandsextensies : .rwlibrary Het dossier

.rwlibrary Bestandsextensie

Bestandstype Paperless Receipt Library

Ontwikkelaar Mariner Software
Categorie Misc-bestanden
Formaat Binary

.RWLIBRARY optienummer

Digitale ontvangstbon gemaakt door Paperless, een programma dat wordt gebruikt om elektronische kopieën van bonnen en andere documenten te organiseren; slaat gescande afbeeldingen van papieren bonnen op, evenals de transactie-informatie; gebruikt voor het archiveren van persoonlijke financiële gegevens.

Meer informatie

Paperless kan de ontvangstafbeeldingen sorteren op datum en andere metagegevens. Het programma maakt ook gebruik van de optische tekenherkenning (OCR) -technologie van Mariner om de ontvangsttekst te identificeren, zoals de prijs, de betalingsmethode en de verkoper. Gebruikers kunnen vervolgens bonnen sorteren en doorzoeken met behulp van deze informatie in de software.

OPMERKING: Paperless bewaart ook digitale documentbibliotheken in .DWLIBRARY bestanden.

Programma's die openen RWLIBRARY bestanden

Over RWLIBRARY bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .rwlibrary is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Paperless Receipt Library beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.