Hoofd : Bestandsextensies : .rvl Het dossier

.rvl Bestandsextensie

Bestandstype1 muvee Reveal X Project File

Ontwikkelaar muvee
Categorie Videobestanden
Formaat XML

Wat is RVL file?

Filmproject gemaakt door muvee Reveal X, een programma dat wordt gebruikt voor het maken van homevideo's; slaat een lijst met foto's, video's en muziek voor de film op; omvat ook de presentatiestijl met verschillende overgangen en effecten.

Meer informatie

Films gemaakt door muvee Reveal X kunnen worden geëxporteerd naar Facebook, YouTube, DVD, mobiele apparaten en aangepaste videobestandsindelingen, waaronder .WMV , .MOV , .MPG , .AVI en .MP4 .

OPMERKING: RVL-bestanden slaan geen actuele video- en audiogegevens op. Ze slaan alleen referenties op naar audio- en videobestanden die bij het project zijn gevoegd. Daarom, als u een project wilt delen, moet u de audio- en videobestanden ook afzonderlijk delen. RVL-bestanden gebruiken een XML-indeling in platte tekst.

Programma's die openen RVL bestanden

Bestandstype2 Adobe Revel Library File

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.RVL optienummer2

Fotobibliotheek gemaakt door Adobe Revel, een programma voor het beheren van digitale foto's; bewaart kopieën van geïmporteerde digitale foto's evenals metagegevens die door de gebruiker zijn gemaakt (gebeurtenissen, favorieten, enz.); gebruikt voor het opslaan van de afbeeldingenbibliotheek op de lokale computer en voor het synchroon houden van de bibliotheek met de cloud.

Meer informatie

RVL-bestanden worden automatisch gemaakt wanneer u een nieuwe bibliotheek in Revel maakt, maar u slaat ze niet handmatig op of laadt ze niet. De volgende keer dat u Revel start, detecteert de software automatisch de locatie van het RVL-bestand en opent de bibliotheek opnieuw.

OPMERKING: Revel is beëindigd door Adobe.

Programma's die openen RVL bestanden

Over RVL bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .rvl is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Adobe Revel Library File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.