Hoofd : Bestandsextensies : .rtl Het dossier

.rtl Bestandsextensie

Bestandstype Raster Transfer Language File

Ontwikkelaar HP
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat N/A

.RTL optienummer

Printer- en plotterbestand gemaakt in Raster Transfer Language van Hewlett-Packard (HP-RTL); gebruikt om de plotter te instrueren over de lay-out van afbeeldingsobjecten zoals gescande foto's en schaduwgebieden.

Meer informatie

De HP-RTL is een subset van de taal voor de paginabeschrijving van de printeropdrachtentaal (PCL). Het is een op rasters gebaseerde taal die is ontworpen om te mengen met de op HP-GL / 2 vector gebaseerde taal om bitmapafbeeldingen op te nemen in HP-GL / 2 afdruktaken voor het maken van verschillende delen van dezelfde afbeelding.

De Arcpress-printerengine die door ArcGIS wordt gebruikt voor het afdrukken van kaarten, bevat de HP Halftone-stuurprogramma's HP Universal, HP RTL (RGB) TrueColor en HP RTL (CMYK Color / B & W). Elk van deze stuurprogramma's ondersteunt het RTL-formaat. Over het algemeen ondersteunen verschillende grootformaatprinters van verschillende bedrijven de HP-RTL-taal.

Programma's die openen RTL bestanden

Over RTL bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .rtl is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Raster Transfer Language File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.