Hoofd : Bestandsextensies : .rss Het dossier

.rss Bestandsextensie

Bestandstype1 Rich Site Summary

Ontwikkelaar N/A
Categorie Web-bestanden
Formaat XML

Wat is RSS file?

Een RSS-bestand is een Rich Site Summary-bestand dat is opgeslagen in een XML-gebaseerde syndicatie-indeling. Het bevat nieuwskoppen en andere webinhoud, samen met metadata zoals de naam van de auteur en de publicatiedatum. RSS-bestanden worden door veel websites gebruikt voor het verspreiden van informatie die vaak wordt bijgewerkt via RSS in een efficiënte, alleen-tekstindeling.

Meer informatie

Gebruikers kunnen zich abonneren op RSS-feeds om actuele nieuwsberichten en blogberichten op de hoogte te houden. Webadressen die eindigen op ".rss" zullen worden geopend als een RSS-feed in webbrowsers die RSS ondersteunen.

Programma's die openen RSS bestanden
Windows
Mozilla Firefox
FeedDemon
RssReader
Linux
Mozilla Firefox
BottomFeeder
Macintosh
Mozilla Firefox
NewsGator NetNewsWire
Utsire Shrook
Cynical Peak Cyndicate

Bestandstype2 Symbian Application Resource File

Ontwikkelaar Nokia
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat Text

.RSS optienummer2

Bronbestand dat wordt gebruikt door programma's die zijn ontwikkeld met Symbian OS, een open source-besturingssysteem dat is ontworpen voor mobiele apparaten en smartphones; bevat voorgecompileerde bronnen die worden gebruikt door de gebruikersinterface van de toepassing, zoals statische reeksen, menu's, knoppen en lijsten.

Meer informatie

RSS-bestanden worden gecompileerd naar .RSC binaire bestanden wanneer de toepassing wordt geïmplementeerd. Ze worden ook gebruikt om het uiteindelijke .APP applicatiebestand samen te stellen, dat naast het RSC-bronbestand wordt gebruikt.

Programma's die openen RSS bestanden
Windows
Nokia Carbide.c++
Nokia Symbian rcomp

Bestandstype3 RAM Structural System Model File

Ontwikkelaar Bentley Systems
Categorie Gecomprimeerde bestanden
Formaat Zip

.RSS optienummer3

Een RSS-bestand is een modelbestand dat wordt gebruikt door RAM Structural System, een gebouw dat wordt gebruikt voor het ontwerpen, analyseren en opstellen van stalen en betonnen constructies. Het bevat verschillende componentbestanden van een gebouwmodel, dat B3D-, UID- en RAM-bestanden bevat. RSS-bestanden worden gecomprimeerd met Zip-compressie.

Meer informatie

Het RSS-bestand is een van de primaire bestandstypen die horen bij RAM Structural System. De componentbestanden in het RSS-bestand vormen het bouwmodel. Als een van de bestanden ontbreekt, wordt het RSS-model niet correct geopend. U kunt de RSS-extensie hernoemen naar .ZIP en de inhoud extraheren met een Zip-hulpprogramma. Elk van de componentbestanden heeft dezelfde naam als het RSS-bestand.

OPMERKING: RAM Structural System bestaat uit vier ontwerpmodules, waaronder RAM Steel, RAM Frame, RAM Foundation en RAM Concrete.

Programma's die openen RSS bestanden

Over RSS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .rss is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype RAM Structural System Model File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.