Hoofd : Bestandsextensies : .rsr Het dossier

.rsr Bestandsextensie

Bestandstype Poser Model Preview File

Ontwikkelaar Smith Micro
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.RSR optienummer

Voorbeeldweergave van een 3D-model gemaakt met Poser, een rendering- en animatieprogramma voor 3D-modellen; geeft een voorbeeldweergave van een miniatuur van het model in het bibliotheekpalet; opgeslagen met dezelfde bestandsnaam als het bestand dat het vertegenwoordigt, behalve de extensie.

Meer informatie

OPMERKING: RSR-bestanden worden alleen gebruikt door de Windows-versies van Poser voor het Poser Pro Pack. Ze kunnen worden gelezen door de Windows-versie van Poser 7 en eerder, maar worden niet ondersteund door Poser 8. Nieuwere versies van Poser slaan voorbeeldafbeeldingen op in de .PNG -indeling, die compatibel is met zowel Mac- als Windows-machines.

Programma's die openen RSR bestanden
Windows
Smith Micro Poser
SENO Software P3dO Explorer
Adobe Photoshop
Macintosh
Smith Micro Poser
Soft-Rabbit Poser Maconverter
Adobe Photoshop

Over RSR bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .rsr is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Poser Model Preview File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.