Hoofd : Bestandsextensies : .rsc Het dossier

.rsc Bestandsextensie

Bestandstype Symbian Application Compiled Resource File

Ontwikkelaar Nokia
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.RSC optienummer

Compiled resource-bestand gebruikt door applicaties van Symbian OS, een open source besturingssysteem ontworpen voor touchscreen-apparaten, mobiele apparaten en smartphones; bevat bronnen die zijn gecompileerd van .RSS bestanden naar een binair formaat.

Meer informatie

RSC-bestanden bestaan uit een afgewerkte Symbian-applicatie samen met een .APP -bestand. Ze stellen app-ontwikkelaars in staat de programmabronnen te wijzigen zonder het APP-bestand opnieuw te moeten compileren. Dit kan handig zijn bij het lokaliseren van de toepassing in verschillende talen.

Nokia Web Runtime-plug-ins, waarmee gebruikers RSC-bestanden kunnen compileren, zijn beschikbaar voor Aptana Studio, Adobe Dreamweaver en Microsoft Visual Studio.

p>
Programma's die openen RSC bestanden
Windows
Nokia Carbide.c++
Nokia Symbian rcomp
Nokia WRT plug-ins

Over RSC bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .rsc is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Symbian Application Compiled Resource File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.