Hoofd : Bestandsextensies : .rri Het dossier

.rri Bestandsextensie

Bestandstype RealWorld Image

Ontwikkelaar RealWorld Graphics
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.RRI optienummer

Beeldformaat gebruikt door RealWorld Graphics-producten zoals RealWorld Icon Editor en RealWorld Cursor Editor; slaat een rasterafbeelding op die is bewerkt in de software, maar gebruikt een eigen indeling die alleen kan worden geopend in RealWorld Graphics-programma's; gebruikt voor het maken van Windows-pictogram- en cursorgrafieken.

Meer informatie

RRI-afbeeldingen komen minder vaak voor dan RealWorld Layered Images ( .RLI ), omdat het RRI-formaat slechts één bewerkingslaag ondersteunt, terwijl het RLI-formaat meerdere lagen ondersteunt. Recente versies van Cursor Editor kunnen bestanden openen in de RRI-indeling, maar ze kunnen ze niet opslaan.

Programma's die openen RRI bestanden

Over RRI bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .rri is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype RealWorld Image beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.