Hoofd : Bestandsextensies : .rp Het dossier

.rp Bestandsextensie

Bestandstype1 Axure RP Project File

Ontwikkelaar Axure Software Solutions
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

Wat is RP file?

Projectbestand gemaakt door Axure RP, een hulpmiddel voor wireframing en prototyping; bevat een diagram dat tekstvelden, knoppen, afbeeldingen en andere visuele elementen kan bevatten; gebruikt voor het maken van mockups en voorlopige ontwerpen vóór implementatie.

Meer informatie

Axure RP-projecten kunnen interactief zijn, waardoor dynamische links en formuliervelden mogelijk zijn. Daarom kunnen prototypen vóór de implementatie meer functionaliteit bieden voor het daadwerkelijke product. Projecten kunnen ook worden geannoteerd tijdens het ontwerpproces.

Axure RP kan projecten exporteren naar HTML-webpagina's die via elke webbrowser kunnen worden bekeken. Ze kunnen ook worden geëxporteerd naar Microsoft Word-documenten. Dit helpt bij samenwerking tussen verschillende werkgroepen.

OPMERKING: RP-projectbestanden verschillen van .RPPRJ gedeelde projecten, omdat gedeelde projecten worden gemaakt op een netwerkvolume of binnen een Subversion-versiecontrolesysteem.

Programma's die openen RP bestanden
Macintosh
Axure RP

Bestandstype2 RealPix Clip

Ontwikkelaar RealNetworks
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.RP optienummer2

Animatie of diavoorstelling gemaakt in RealPix-indeling; vergelijkbaar met het bestandsformaat .SMIL .

Programma's die openen RP bestanden
Windows
RealNetworks RealPlayer Cloud
Android
RealNetworks RealPlayer Cloud
Macintosh
RealNetworks RealPlayer Cloud
iOS
RealNetworks RealPlayer Cloud

Over RP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .rp is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype RealPix Clip beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.