Hoofd : Bestandsextensies : .rox Het dossier

.rox Bestandsextensie

Bestandstype1 Roxio Project File

Ontwikkelaar Sonic Solutions
Categorie Gegevensbestanden
Formaat XML

Wat is ROX file?

Schijfcompilatieproject gemaakt door Roxio Creator, een toepassing voor het branden van schijven, videobewerking en fotoverbetering; slaat de informatie op voor een audio-, video- of dataschijfcompilatie; gebruikt voor het branden van cd's of dvd's in de software.

Meer informatie

ROX-bestanden worden opgeslagen met behulp van XML-opmaak. Ze bevatten verwijzingen naar de bestanden die moeten worden gebrand en de schijfinformatie, zoals de titel, lengte en trackinformatie.

Roxio Creator genereert een standaardbestandsnaam voor ROX-bestanden met het type schijf en een tekenreeks voor datum en tijd. Een audiocompilatie kan bijvoorbeeld de naam BurnAudioCDs_01-01-2010_123456.rox hebben. De gebruiker kan ervoor kiezen om zijn eigen aangepaste naam te maken.

Programma's die openen ROX bestanden
Windows
Roxio Creator

Bestandstype2 Actuate Report Object Executable File

Ontwikkelaar Actuate
Categorie Uitvoerbare bestanden
Formaat N/A

.ROX optienummer2

Uitvoerbaar rapport gemaakt met Actuate-rapportagesoftware; voert rapporten uit op basis van de parameters die zijn opgeslagen in het rapportbestand; gecompileerd uit een ontwerp van een rapportobject ( .ROD ) en een of meer bestanden van de basisbron ( .BAS ).

Gemeenschappelijk ROX bestandsnamen
ErrorException: cURL-fout 56: Proxy CONNECT afgebroken (zie https://curl.haxx.se/libcurl/c/libcurl-errors.html) in / home / bestandsopenen / app / vendor / stichoza / google-translate - php / src / Stichoza / GoogleTranslate / TranslateClient.php: 324 Stack trace: # 0 /home/bestandopenen/app/vendor/stichoza/google-translate-php/src/Stichoza/GoogleTranslate/TranslateClient.php(361): Stichoza \ GoogleTranslate \ TranslateClient-> getResponse ('
Programma's die openen ROX bestanden
Windows
Actuate e.Report Designer

Over ROX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .rox is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Actuate Report Object Executable File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.