Hoofd : Bestandsextensies : .rms Het dossier

.rms Bestandsextensie

Bestandstype1 Java Application Settings File

Ontwikkelaar Oracle
Categorie Instellingen bestanden
Formaat N/A

Wat is RMS file?

Voorkeurbestand voor een Java-toepassing; slaat instellingen en configuratie-informatie op met betrekking tot de toepassing; slaat meestal gegevens op in een gestructureerde database-indeling.

Meer informatie

RMS-bestanden hebben meestal dezelfde bestandsnaam als het bijbehorende Java-archief. Myprogram.jar kan bijvoorbeeld configuratiegegevens opslaan in een bestand met de naam myprogram.rms.

Programma's die openen RMS bestanden

Bestandstype2 Secure Real Media File

Ontwikkelaar RealNetworks
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.RMS optienummer2

Secure media-indeling waarmee verschillende mediabestanden kunnen worden gecodeerd in een enkele beveiligde container; vergelijkbaar met een standaard Real Media-bestand ( .RM ), maar ondersteunt DRM, DRM voor digitaal rechtenbeheer, waardoor wordt voorkomen dat het bestand wordt afgespeeld op niet-geautoriseerde computers of apparaten.

Meer informatie

RMS-bestanden worden gemaakt met behulp van de Helix DRM Packager, die een globally unique identifier (GUID) genereert, evenals een sleutel voor het beveiligde bestand.

Programma's die openen RMS bestanden
Windows
RealNetworks Real Media Player
Linux
RealNetworks Real Media Player
Macintosh
RealNetworks Real Media Player

Over RMS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .rms is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Secure Real Media File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.