Hoofd : Bestandsextensies : .rml Het dossier

.rml Bestandsextensie

Bestandstype1 Elixir Report Template File

Ontwikkelaar Elixir Technology
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

Wat is RML file?

Bestand gebruikt door Elixir Repertoire, een rapportage-engine die veel backend-databasetypen ondersteunt; slaat een sjabloon op voor een rapport en specificeert de lay-out en tijdelijke aanduidingen voor het invullen van de documentinhoud; kan worden gebruikt voor het weergeven van rapporten in .PDF , .RTF en .XLS formaten.

Meer informatie

RML-bestanden bevinden zich op de Elixir Repertoire-server en worden geparseerd door de rapportengine wanneer er aanvragen worden gedaan.  Elixir-repertoire wordt vaak "elixerrapport" genoemd.

OPMERKING: Elixir-technologie Elixir-repertoire wordt beëindigd.

Programma's die openen RML bestanden
Windows
Elixir Technology Elixir Repertoire

Bestandstype2 Redline Markup Language File

Ontwikkelaar Autodesk
Categorie CAD-bestanden
Formaat XML

.RML optienummer2

Bestand gemaakt door Volo View, een programma dat wordt gebruikt voor het markeren van CAD-tekeningen; opgeslagen in een XML-indeling en bevat annotaties en andere markeringen die worden weergegeven in rode tekst wanneer deze over een tekening worden gelegd; stelt ontwerprecensenten in staat om notities in te voegen in CAD-tekeningen.

Meer informatie

Volo View is stopgezet in 2009 en wordt niet langer ondersteund door Autodesk. In plaats daarvan kunnen revisoren CAD-tekeningen opmaken met behulp van een product zoals Autodesk Design Reviewer, dat redline-markeringsnotities in .DWF en .DWFX bestanden opslaat.

OPMERKING: het RML-bestandstype werd door AutoCAD ondersteund tot AutoCAD 2005, inclusief een RMLIN-opdrachtregelprogramma voor RML-importers. Deze tool importeert de markup in een vergrendelde tekenlaag genaamd "_Markup _."

Programma's die openen RML bestanden
Windows
Autodesk AutoCAD
Autodesk Volo View
Macintosh
Autodesk AutoCAD

Bestandstype3 FTG Configuration File

Ontwikkelaar LG Electronics
Categorie Instellingen bestanden
Formaat N/A

.RML optienummer3

instellingenbestand gemaakt door de Free-To-Guest (FTG) configuratietoepassing, een programma dat wordt gebruikt voor het instellen van LG Electronics-apparaten zoals tv-settopboxen (STB's); slaat de instellingen van het FTG-kanaaloverzicht en het installateursmenu op; kan worden gebruikt voor het herstellen van de apparaatconfiguratie.

Meer informatie

Free-To-Guest Management Appliance (FMA) -apparaten worden vaak in hotels gebruikt om de ondersteunde televisiekanalen op televisiekamers van gastenkamers weer te geven.

Programma's die openen RML bestanden
Windows
LG Electronics FTG Configuration Application

Over RML bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .rml is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype FTG Configuration File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.