Hoofd : Bestandsextensies : .rmh Het dossier

.rmh Bestandsextensie

Bestandstype Rights-Managed HTML Document

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Misc-bestanden
Formaat Binary

.RMH optienummer

Een RMH-bestand is een door rechten beheerd .HTML -document dat is gemaakt door de Rights-Managed HTML SDK. Het bevat MIME-inkapseling van de inhoud van Aggregate HTML Documents (MHTML). RMH-bestanden worden gebruikt om inhoud te beveiligen, zodat alleen de beoogde ontvanger de MHTML-inhoud in de originele indeling kan bekijken of afdrukken met Internet Explorer met de Rights Management-add-on geïnstalleerd.

Meer informatie

De MHTML-inhoud in RMH-bestanden is gecodeerd met Windows Rights Management (RM) met behulp van de RM-client software development kit (SDK) en kan worden gecomprimeerd met de zlib-compressiemethode.

Programma's die openen RMH bestanden
Windows
Microsoft Internet Explorer

Over RMH bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .rmh is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Rights-Managed HTML Document beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.