Hoofd : Bestandsextensies : .rli Het dossier

.rli Bestandsextensie

Bestandstype RealWorld Graphics Layered Image

Ontwikkelaar RealWorld Graphics
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.RLI optienummer

Afbeeldingsbestand gemaakt door RealWorld Graphics softwareproducten zoals RealWorld Icon Editor, RealWorld Cursor Editor, RealWorld Photos of RealWorld Paint; ondersteunt meerdere onafhankelijke bewerkingslagen en zowel vector- als rasterafbeeldingen; kan worden opgeslagen als standaard .PNG , .JPG , of .GIF bestand; kan ook worden gebruikt voor het maken van Windows-pictogrammen en cursors.

Meer informatie

OPMERKING: aangezien het RLI-formaat is bijgewerkt met nieuwe versies van de software, zijn RLI-bestanden die zijn gemaakt met één versie van de software mogelijk niet compatibel met oudere softwareversies.

Programma's die openen RLI bestanden

Over RLI bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .rli is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype RealWorld Graphics Layered Image beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.