Hoofd : Bestandsextensies : .rjs Het dossier

.rjs Bestandsextensie

Bestandstype1 Ruby Javascript File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Web-bestanden
Formaat Text

Wat is RJS file?

Ruby on Rails-bestand met zowel Ruby-code als JavaScript; vergelijkbaar met een .RHTML -pagina, maar staat toe dat Ruby-code wordt ingesloten in JavaScript-functies; vereist dat een Ruby-engine op een webserver correct wordt geparseerd.

Meer informatie

RJS-bestanden kunnen in een webbrowser worden bekeken, maar de Ruby-code wordt geparseerd op de webserver voordat de pagina naar de client wordt verzonden. Daarom ziet de gebruiker alleen de HTML- en JavaScript-code.

Programma's die openen RJS bestanden
Windows
Run from a Web server with Ruby engine installed
Linux
Run from a Web server with Ruby engine installed
Macintosh
MacroMates TextMate
Run from a Web server with Ruby engine installed

Bestandstype2 RealJukebox Skin File

Ontwikkelaar RealNetworks
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

.RJS optienummer2

Aangepaste skin of thema voor de RealJukebox-mediaspeler; kan op de speler worden toegepast om het uiterlijk van de interface aan te passen.

Meer informatie

OPMERKING: Er is een bekend beveiligingsprobleem met RJS-bestanden waardoor een script kan worden uitgevoerd wanneer het bestand wordt geopend. Open daarom geen onbekend RJS-bestand.

Programma's die openen RJS bestanden
Windows
RealNetworks RealJukebox

Over RJS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .rjs is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype RealJukebox Skin File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.