Hoofd : Bestandsextensies : .rgf Het dossier

.rgf Bestandsextensie

Bestandstype LEGO MINDSTORMS EV3 Robot Graphics File

Ontwikkelaar The LEGO Group
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat N/A

.RGF optienummer

grafisch bestand gemaakt door LEGO MINDSTORMS EV3, een programma waarmee u LEGO-robots kunt maken en programmeren; bevat een afbeelding bewerkt door de Image Editor-tool in de LEGO MINDSTORMS EV3-toepassing; bevat tekstvakken, vormen, tekeningen en andere bewerkingstools.

Meer informatie

Als u het RGF-bestand wilt maken, selecteert u Extra → Afbeeldingseditor, opent u uw afbeelding of maakt u een afbeelding, klikt u op het diskettepictogram, geeft u de afbeelding een naam en klikt u op OK. Als u uw RGF-bestand wilt bekijken, gaat u naar uw project, klikt u op het moersleutelpictogram en selecteert u het tabblad 'Afbeeldingen'.

Als u het RGF-bestand wilt exporteren, klikt u op het moersleutelpictogram linksboven in het projectscherm. selecteer in de toepassing uw RGF-bestand onder het tabblad "Afbeeldingen", klik op Exporteren onder aan het venster, geef uw bestand een naam, kies de opslaglocatie en klik op Opslaan.

U kunt niet dubbelklikken op de bestand om het te openen, moet u het importeren. Om het RGF-bestand te importeren, klikt u op het moersleutelpictogram in de linkerbovenhoek van het projectscherm in de toepassing, selecteert u het tabblad "Afbeeldingen", klikt u op Importeren onder in het venster, navigeert u naar uw RGF-bestand, selecteert u het en klikt u Open.

Programma's die openen RGF bestanden
Windows
LEGO MINDSTORMS EV3
Macintosh
LEGO MINDSTORMS EV3

Over RGF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .rgf is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype LEGO MINDSTORMS EV3 Robot Graphics File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.