Hoofd : Bestandsextensies : .rft Het dossier

.rft Bestandsextensie

Bestandstype1 Revisable Form Text Document

Ontwikkelaar IBM
Categorie Tekstbestanden
Formaat N/A

Wat is RFT file?

Formaat voor RTB-formaat (RFT) dat wordt gebruikt door DisplayWrite, een ooit populair IBM-tekstverwerkingsprogramma; bevat documenttekst en grafische gegevens; gebruikt op IBM mainframes en IBM DisplayWriter System-machines.

Meer informatie

IBM heeft het RFT-bestandsformaat ontwikkeld om documenten over te zetten tussen IBM en niet-IBM-systemen. OPMERKING: RFT-bestanden zijn anders dan Rich Text Format-bestanden ( .RTF ).

>
Programma's die openen RFT bestanden
Windows
Corel WordPerfect

Bestandstype2 Revit Family Template File

Ontwikkelaar Autodesk
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat N/A

.RFT optienummer2

Sjabloon voor het maken van een gegevensfamilie in Revit, een BIM-programma (Building Information Modeling); gebruikt om een nieuwe familie helemaal opnieuw te starten en kan verschillende aangepaste 3D-modelontwerpen bevatten.

Meer informatie

Standaard gezinsbestanden van Revit worden opgeslagen als .RFA bestanden.

Programma's die openen RFT bestanden

Bestandstype3 RoboForm Identity File

Ontwikkelaar Siber Systems
Categorie Misc-bestanden
Formaat Binary

.RFT optienummer3

Bestand gebruikt door RoboForm, een programma dat wordt gebruikt om wachtwoorden op te slaan en online formulieren in te vullen; bevat persoonlijke identificatie-informatie, zoals naam, e-mailadres, telefoonnummer en huisadres; gebruikt om automatisch formulierinformatie zonder wachtwoord in te vullen.

Meer informatie

RFT-bestanden worden in een gecodeerd formaat opgeslagen om persoonlijke informatie te beschermen. Ze worden vaak gebruikt om informatie op te slaan voor registratie van websites of uitbetalingsformulieren.

Programma's die openen RFT bestanden

Over RFT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .rft is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype RoboForm Identity File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.