Hoofd : Bestandsextensies : .rflw Het dossier

.rflw Bestandsextensie

Bestandstype Edge Reflow Data File

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Web-bestanden
Formaat N/A

.RFLW optienummer

Bestand gemaakt door Edge Reflow, een responsieve webontwerpapplicatie; bevat uw Reflow-projectinstellingen, zoals pagina-indeling en stijlgegevens; voorbeelden van ingesloten gegevens zijn marge, typografie-instellingen, achtergrond en randen.

Meer informatie

Als u een RFLW-bestand wilt maken, selecteert u Bestand → Opslaan als, geeft u uw project een naam, kiest u uw opslaglocatie en klikt u vervolgens op Opslaan. U hebt nu een projectmap op uw opslaglocatie. De map bevat uw RFLW-bestand samen met een map "assets" die andere bestanden bevat, zoals een .CSS -bestand, .HTML -bestand en een "img" -map die afbeeldingen van uw project bevat.

Programma's die openen RFLW bestanden

Over RFLW bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .rflw is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Edge Reflow Data File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.