Hoofd : Bestandsextensies : .rex Het dossier

.rex Bestandsextensie

Bestandstype1 ReCycle Loop File

Ontwikkelaar Propellerhead Software
Categorie Geluidsbestanden
Formaat Binary

Wat is REX file?

Audio lus-indeling gebruikt door ReCycle, een gesampled lus creatie- en bewerkingsprogramma; slaat audiogegevens en loop-slicinginformatie op; REX-bestanden kunnen worden gekwantiseerd, het tempo worden gewijzigd en kunnen worden afgestemd of ontstemd.

Programma's die openen REX bestanden
Windows
Avid Pro Tools
Propellerhead ReCycle
Propellerhead Reason
Macintosh
Avid Pro Tools
Propellerhead ReCycle
Propellerhead Reason

Bestandstype2 Rexx Source File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat Text

.REX optienummer2

Broncodebestand geschreven in de Restructured Extended Executor (Rexx) -taal, een script- en macrotaal die voornamelijk wordt gebruikt om rapporten en procesgegevens te genereren; bevat variabelen, functies en andere instructies die het programma vertellen hoe te functioneren.

Meer informatie

Als u de rechten van het REX-bestand wijzigt in "executable", kunt u het bestand uitvoeren. REX-bestanden worden standaard in de REXX-bronbibliotheek op de werkgroeplocatie geplaatst.

OPMERKING: Er zijn verschillende gratis Rexx-tolken beschikbaar, zoals Regina, Reginald en BRexx, die de REX-fie kunnen openen.

Programma's die openen REX bestanden

Over REX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .rex is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Rexx Source File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.