Hoofd : Bestandsextensies : .rdc Het dossier

.rdc Bestandsextensie

Bestandstype IDRISI Raster Documentation File

Ontwikkelaar Clark Labs
Categorie GIS-bestanden
Formaat N/A

.RDC optienummer

GIS-metadata-bestand gemaakt door IDRISI Taiga, een programma dat wordt gebruikt voor het weergeven van ruimtelijke gegevens; slaat beschrijvende informatie op over de rasterafbeelding die is opgeslagen in een bestand .RST ; kan ook een verwijzing naar het .REF geografische referentiebestand voor de afbeelding opslaan, evenals een .SMP paletbestand.

Meer informatie

OPMERKING: IDRIS-rasterdocumentatiebestanden gebruikten voorheen de ".doc" -extensie. Clark Labs heeft de extensie echter gewijzigd in ".rdc", zodat IDRIS-bestandstypen met rasterafbeeldingen niet met andere bestandstypen zouden worden verward.

Programma's die openen RDC bestanden
Windows
ESRI ArcGIS for Desktop
GDAL
CyberLink PhotoDirector
ERDAS IMAGINE
Clark Labs TerrSet
Clark Labs Land Change Modeler
Linux
GDAL
Macintosh
GDAL
CyberLink PhotoDirector

Over RDC bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .rdc is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype IDRISI Raster Documentation File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.