Hoofd : Bestandsextensies : .rdb Het dossier

.rdb Bestandsextensie

Bestandstype1 Retrospect Backup Set

Ontwikkelaar EMC
Categorie Backup bestanden
Formaat N/A

Wat is RDB file?

Eén van de verschillende bestanden van een back-upset gemaakt met Retrospect Backup-software; bevat exacte gegevens waarvan een back-up is gemaakt vanaf een harde schijf en gecatalogiseerd door het programma; kan worden gebruikt om gegevens te herstellen die verloren of beschadigd zijn op de originele harde schijf; bestandsnamen worden stapsgewijs weergegeven als AA000000.RDB, AA000001.RDB, AA000002.RDB, enz.

Meer informatie

Retrospect is oorspronkelijk ontwikkeld door Dantz-software, maar is nu eigendom van EMC Insignia.

Programma's die openen RDB bestanden
Windows
EMC Retrospect
Macintosh
EMC Retrospect

Bestandstype2 Wavelet Video Images File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.RDB optienummer2

Videoformaat dat bekend staat als "rimpelvideo" dat wordt gebruikt door CCTV-beveiligingscamera's zoals de Security VideoCam; kan worden afgespeeld met behulp van de QuickView-software die bij de beveiligingscamera-hardware is geleverd.

Meer informatie

RDB-bestanden worden vaak samen met .60D -bestanden opgeslagen.

Programma's die openen RDB bestanden
Windows
QuickView

Bestandstype3 N64 ROM Database

Ontwikkelaar N/A
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.RDB optienummer3

bevat een lijst met Nintendo 64 ROMS ( .N64 en .Z64 bestanden) die kan worden gespeeld door een N64-emulator; kan worden gebruikt voor het identificeren van onbekende ROMS en voor het opslaan van emulatorinstellingen voor elke game.

Programma's die openen RDB bestanden
Windows
Project64
Nemu64
Numen64
Macintosh
Numen64

Over RDB bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .rdb is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype N64 ROM Database beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.