Hoofd : Bestandsextensies : .rcut Het dossier

.rcut Bestandsextensie

Bestandstype Webinaria Recording Cut

Ontwikkelaar Webinaria
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.RCUT optienummer

opnameproject gemaakt en gebruikt door Webinaria, een toepassing die wordt gebruikt om softwarehandleidingen en -demonstraties op te nemen; bevat bewerkingen, zoals toegevoegde intervallen voor tekst en geluid, die zijn aangebracht op een schermopname; bevat geen echte video.

Meer informatie

Wanneer u een RCUT-bestand opslaat en maakt, wordt een .AVI -bestand opgeslagen op dezelfde locatie als het RCUT-bestand en slaat de video van de opname op. U kunt een RCUT-project exporteren naar Flash-video .FLV -bestanden. U kunt uw project ook publiceren op de Webinaria-website.

Programma's die openen RCUT bestanden
Windows
Webinaria

Over RCUT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .rcut is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Webinaria Recording Cut beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.