Hoofd : Bestandsextensies : .rcrec Het dossier

.rcrec Bestandsextensie

Bestandstype LogMeIn Remote Control Session Recording

Ontwikkelaar LogMeIn
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.RCREC optienummer

Opname-indeling van Remote Control-sessie gemaakt door de Windows-versie van LogMeIn, een toepassing die wordt gebruikt om op afstand toegang te krijgen tot een pc of Mac; bevat een opname van de scherminhoud van een Remote Control-sessie.

Meer informatie

Hoewel LogMeIn Pro de RCREC-bestandsindeling gebruikt om de inhoud van het sessiebeeld te registreren, kan het de bestandsindeling niet openen. U moet het bestand naar het .AVI -formaat converteren met de Rescue AVI Converter, een hulpprogramma dat is ontworpen voor LogMeIn en LogMeIn Rescue. Als u een afstandsbedieningssessie opneemt in de HD-modus, wordt de video opgeslagen in de WebM-indeling.

OPMERKING: LogMeIn is beschikbaar voor zowel Windows- als OS X-platforms, maar de RCREC-opnamefunctie is alleen beschikbaar op Windows LogMeIn-hosts.

Programma's die openen RCREC bestanden
Windows
LogMeIn Pro

Over RCREC bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .rcrec is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype LogMeIn Remote Control Session Recording beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.