Hoofd : Bestandsextensies : .rcproject Het dossier

.rcproject Bestandsextensie

Bestandstype iMovie '08 Project

Ontwikkelaar Apple
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

.RCPROJECT optienummer

Filmproject gemaakt met iMovie '08 (alias iMovie 7) of nieuwer; bevat een tijdlijn met verwijzingen naar videoclips, evenals effecten, audiotracks, overgangen en andere instellingen.

Meer informatie

In tegenstelling tot eerdere versies van iMovie, slaat iMovie '08 alle bestanden standaard op in de map ~ / Movies / iMovie Projects. Elk filmproject in deze map wordt weergegeven in het deelvenster "Projectbibliotheek" van het bewerkingsvenster van iMovie. Omdat iMovie '08 videoprojecten direct opslaat, is er geen optie "Opslaan" in het menu Bestand.

OPMERKING: U kunt iMovie-projecten importeren in Apple Final Cut Pro X door Bestand → Importeren → iMovie te selecteren project ....

Programma's die openen RCPROJECT bestanden
Macintosh
Apple iMovie
Apple Final Cut Pro
iOS
Apple iMovie

Over RCPROJECT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .rcproject is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype iMovie '08 Project beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.