Hoofd : Bestandsextensies : .rcd Het dossier

.rcd Bestandsextensie

Bestandstype1 pcAnywhere Recorded Session File

Ontwikkelaar Symantec
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

Wat is RCD file?

Opname gemaakt met pcAnywhere Remote Desktop Control-software; slaat een schermopname van de externe bureaubladomgeving op zoals deze wordt gebruikt; kan meerdere sessies in één bestand bevatten; kan worden gebruikt voor logboeken voor technische ondersteuning.

Meer informatie

RCD-bestanden worden opgeslagen in een eigen indeling en kunnen alleen worden afgespeeld met de pcAnywhere-software.

OPMERKING: als u een RCD-bestand naar een standaard videoformaat zoals% li_nk wilt converteren % of .MPG , een optie is om een aparte schermopnamesoftware te gebruiken en uw scherm op te nemen terwijl het RCD-bestand wordt afgespeeld in pcAnywhere.

Programma's die openen RCD bestanden

Bestandstype2 LEGO MINDSTORMS Recording File

Ontwikkelaar The LEGO Group
Categorie CAD-bestanden
Formaat Binary

.RCD optienummer2

Bestand gemaakt door LEGO MINDSTORMS NXT robot-programmeersoftware; registreert achtereenvolgens de posities van een fysieke LEGO MINDSTORMS-robot door het nemen van monsters met een hoge frequentie; stelt gebruikers in staat om robotbewegingen te creëren en opnieuw af te spelen; standaard opgeslagen met de bestandsnaam RobotAction.rcd.

Meer informatie

RCD-bestanden kunnen op mobiele Android-apparaten worden afgespeeld met de MINDdroid-app.

OPMERKING: LEGO MINDSTORMS NXT is in 2013 "geëvolueerd" naar LEGO MINDSTORMS EV3.

Programma's die openen RCD bestanden

Bestandstype3 Arcade File

Ontwikkelaar University of Virginia
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.RCD optienummer3

Bestand dat wordt gebruikt door Arcade, een programma dat is ontworpen voor het modelleren van fysieke structuren in realtime met computergame computationele methoden; gebruikt om dynamische fysieke simulaties te creëren in educatieve omgevingen voor lesoefeningen, huiswerk en labo's.

Meer informatie

Arcade is ontwikkeld door de University of Virginia en wordt gratis verspreid.

Programma's die openen RCD bestanden
Windows
Arcade

Over RCD bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .rcd is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Arcade File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.