Hoofd : Bestandsextensies : .ras Het dossier

.ras Bestandsextensie

Bestandstype1 Remedy Archive System File

Ontwikkelaar Remedy Entertainment
Categorie Spelbestanden
Formaat Binary

Wat is RAS file?

Spelresource-bestand gebruikt door Max Payne-videospellen; bevat standaardinformatie waarnaar wordt verwezen door het spel, zoals texturen, modellen, niveaugegevens en muziek; vergelijkbaar met .MPM bestanden.

Meer informatie

OPMERKING: een RAS-bestand dat muziek bevat (kan worden weergegeven als x_music.ras) kan worden geopend door Audacity. Selecteer hiervoor Bestand → Importeren → Onbewerkte gegevens ... en kies het RAS-bestand.

Programma's die openen RAS bestanden

Bestandstype2 Sun Raster Graphic

Ontwikkelaar Sun Microsystems
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.RAS optienummer2

Rasterafbeeldingsformaat dat wordt gebruikt door Sun Microsystems-computers, meestal gemaakt op een Unix-werkstation; ondersteunt 1, 8, 24 en 32 bits per pixel; kan niet worden gecomprimeerd of gecomprimeerd met behulp van RLE-compressie; herkend door de meeste beeldweergaveprogramma's.

Programma's die openen RAS bestanden
Windows
GIMP
XnViewMP
Corel PaintShop Pro
ACD Systems Canvas
ACD Systems ACDSee
Corel VideoStudio
FMJ-Software Image Eye
Linux
GIMP
XnViewMP
Macintosh
GIMP
XnViewMP
Planamesa NeoOffice
Lemkesoft GraphicConverter
Blackmagic Design Fusion for Mac

Over RAS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .ras is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Sun Raster Graphic beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.