Hoofd : Bestandsextensies : .qtpxcomposition Het dossier

.qtpxcomposition Bestandsextensie

Bestandstype QuickTime Composition File

Ontwikkelaar Apple
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.QTPXCOMPOSITION optienummer

Een QTPXCOMPOSITION-bestand is een archief gemaakt door QuickTime, een programma voor het afspelen van video's gebundeld met macOS. Het bevat bestanden die deel uitmaken van een niet-opgeslagen opname gemaakt in QuickTime, waaronder .MOV bestanden voor video-opnamen of .M4A bestanden voor audio-opnamen.

Meer informatie

Het QTPXCOMPOSITION-bestand wordt alleen gebruikt voor niet-opgeslagen composities die in QuickTime zijn gemaakt. Terwijl u een opname maakt, of dit nu video of alleen audio is, wordt de informatie automatisch opgeslagen door QuickTime in het bestand QTPXCOMPOSITION. Het bestand moet tijdelijk zijn tot u de opname in een specifiek formaat opslaat.

Als u een opname verliest die nog niet is opgeslagen, kunt u het QTPXCOMPOSITION-bestand gebruiken om de verloren opname op te halen vanaf het punt waarop deze voor het laatst automatisch werd opgeslagen. Dit is vooral handig in gevallen waarin QuickTime crasht voordat een opname kan worden opgeslagen.

QTPXCOMPOSITION-bestanden bevinden zich op de volgende locatie: /Users/[gebruikersnaam]/Library/Containers/com.apple.QuickTimePlayerX/Data/Library/Autosave-informatie /

Gemeenschappelijk QTPXCOMPOSITION bestandsnamen

Niet-opgeslagen QuickTime Player Document.qtpxcomposition - De standaardnaam die wordt gegeven aan QTPXCOMPOSITION-bestanden die nog niet zijn benoemd door de gebruiker. Dit is de typische naam voor gebruikers die op zoek zijn naar een verloren opname.

Programma's die openen QTPXCOMPOSITION bestanden

Over QTPXCOMPOSITION bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .qtpxcomposition is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype QuickTime Composition File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.