Hoofd : Bestandsextensies : .qtl Het dossier

.qtl Bestandsextensie

Bestandstype QuickTime Link File

Ontwikkelaar Apple
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.QTL optienummer

Tekstbestand met een koppeling naar een QuickTime-film ( .MOV ) -bestand; omvat het MIME-type en de locatie van het mediabestand; kan ook andere QuickTime-instellingen bevatten, die worden gedefinieerd door de volgende variabelen: automatisch afspelen controleur volledig scherm href lus PLAYEVERYFRAME qtnext quitwhendone QTL-bestanden worden vaak vermeld in koppelingen naar webpagina's. Als u op een QTL-koppeling klikt, wordt de QuickTime-speler geopend als de webserver moet worden geconfigureerd met "application / x-quicktimeplayer" als het MIME-type voor QTL-bestanden.

Programma's die openen QTL bestanden
Windows
Apple QuickTime Player
Macintosh
Apple QuickTime Player

Over QTL bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .qtl is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype QuickTime Link File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.