Hoofd : Bestandsextensies : .qtch Het dossier

.qtch Bestandsextensie

Bestandstype QuickTime Cache File

Ontwikkelaar Apple
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

.QTCH optienummer

(Cache | cache-bestand gemaakt door QuickTime, een mediaspeler voor Mac en Windows; slaat de cache op van een audio- of videobestand gedownload of gestreamd vanaf internet; kan worden geopend in QuickTime Player door de bestandsextensie te wijzigen zodat deze overeenkomt met de oorspronkelijke bestand (bijv. .MP3 , .MPEG , .MOV ), maar alleen als het bestand is gemaakt door QuickTime 6.5 of eerder.

Meer informatie

Te beginnen met QuickTime 7, scant de software de headergegevens van QTCH-bestanden zodat ze niet kunnen worden afgespeeld door simpelweg de bestandsextensie te wijzigen.

Programma's die openen QTCH bestanden

Over QTCH bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .qtch is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype QuickTime Cache File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.