Hoofd : Bestandsextensies : .qml Het dossier

.qml Bestandsextensie

Bestandstype QT Meta Language File

Ontwikkelaar Digia
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat Text

.QML optienummer

Taalbestand gebruikt door Qt SDK, een desktop, mobiel en embedded UI-ontwikkelingsraamwerk voor C ++ en QML-talen; bevat JavaScript-gebaseerde QML-broncode die is gecodeerd in UTF-8-indeling; vaak gebruikt om mobiele applicaties en componenten zoals knoppen te ontwikkelen.

Meer informatie

Een QML-bestand begint altijd met ten minste één importinstructie (aangezien QML standaard geen modules importeert, is een importinstructie nodig of zijn er geen elementen beschikbaar). Hier is een eenvoudig voorbeeld van een QML-bestand: importeer QtQuick 1.0Rectangle { breedte: 120; hoogte: 160; middelen: [ Component { id: contactDelegate Tekst { tekst: modelData.firstName + "" + modelData.lastName } } ] Lijstweergave { anchors.fill: parent model: contactModel afgevaardigde: contactDelegate }}

Programma's die openen QML bestanden
Windows
Digia Qt SDK
Linux
Digia Qt SDK
Macintosh
Digia Qt SDK

Over QML bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .qml is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype QT Meta Language File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.