Hoofd : Bestandsextensies : .qmg Het dossier

.qmg Bestandsextensie

Bestandstype Samsung Theme Graphics File

Ontwikkelaar Samsung
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.QMG optienummer

Bestand opgenomen als onderdeel van een Samsung-thema voor mobiele telefoons; slaat een afbeelding op voor een deel van het thema ( .SMT bestand); mogelijk voor de achtergrond van de telefoon, een knop of een ander visueel item; gecompileerd in een eigen Samsung binair formaat.

Meer informatie

Samsung-thema's worden gemaakt met de Samsung Theme Designer-toepassing. Wanneer de ontwerper een thema exporteert, worden QMG-bestanden (oorspronkelijk .PNG -bestanden) gecompileerd en verpakt in een SMT-bestand, samen met een XML-bestand dat aangeeft waar de QMG-bestanden in het thema worden weergegeven.

OPMERKING: Samsung Theme Designer kan geen QMG-bestanden openen. Het kan ze alleen maken.

Programma's die openen QMG bestanden

Over QMG bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .qmg is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Samsung Theme Graphics File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.