Hoofd : Bestandsextensies : .qm Het dossier

.qm Bestandsextensie

Bestandstype Qt Compiled Translation Source File

Ontwikkelaar Digia
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.QM optienummer

Compiled language translation file gemaakt door Qt Linguist, een programma gebruikt om vertalingen voor Qt-applicaties te maken; bevat brontekst en vertalingen in een andere taal; opgeslagen in een compact binair formaat.

Meer informatie

QM-bestanden worden gebruikt voor het uitvoeren van snelle zoekacties bij het vertalen van tekst binnen een Qt-toepassing. Ze worden gemaakt van een Qt-projectbestand ( .PRO -bestand) met behulp van de lrelease-opdracht uit de Qt Linguist-toolkit. Wanneer de opdracht wordt uitgevoerd, produceert Qt Linguist één QM-bestand voor elk vertaalbronbestand ( .TS -bestand) in het Qt-project.

OPMERKING: Qt SDK is eerder door Nokia ontwikkeld voordat Digia de software heeft aangeschaft.

Programma's die openen QM bestanden
Windows
Digia Qt SDK
Linux
Digia Qt SDK
Macintosh
Digia Qt SDK

Over QM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .qm is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Qt Compiled Translation Source File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.