Hoofd : Bestandsextensies : .qf Het dossier

.qf Bestandsextensie

Bestandstype1 Qompose Web Page Template

Ontwikkelaar Qompose
Categorie Web-bestanden
Formaat N/A

Wat is QF file?

Webpaginasjabloon gemaakt met Qompose (uitgesproken als "compose"), een HTML-sjabloontaal; staat toe dat meerdere pagina's worden opgebouwd vanuit dezelfde basislay-out; gebruikt "tokens" om verschillende secties van elke pagina te specificeren.

Meer informatie

Gepubliceerde Qompose-webpagina's eindigen ook in ".qf" (in plaats van ".html"). Ze worden verwerkt door het Qompose CGI-script dat op de webserver is geïnstalleerd.

Programma's die openen QF bestanden
Windows
Qompose

Bestandstype2 Nokia Maps Version File

Ontwikkelaar Nokia
Categorie Instellingen bestanden
Formaat N/A

.QF optienummer2

Bevat versie-informatie en configuratiegegevens voor Nokia Maps, een programma voor het in kaart brengen van mobiele telefoons; meestal opgeslagen in de hoofdmap van de geheugenkaart van de telefoon.

Meer informatie

Over het algemeen mag het Maps QF-bestand niet worden gewijzigd. Om Kaarten 3.0 te deïnstalleren, moeten het QF-bestand en de map "cities" mogelijk worden verwijderd.

Programma's die openen QF bestanden
Windows
Referenced by Nokia Maps

Bestandstype3 Diploma Question Bank File

Ontwikkelaar Wimba
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.QF optienummer3

Bestand gebruikt door Wimba Diploma, een programma om testvragen te maken; bevat vragenbanken die zijn gebruikt om tests te maken; omvat vraagformaten zoals multiple choice, true / false, matching, fill-in-the-blank en kort antwoord; kan worden geëxporteerd als een .RTF -bestand om te worden bekeken door teksteditors; vergelijkbaar met het bestand .QB .

Meer informatie

OPMERKING: toen Wimba in 2010 door Blackboard werd gekocht, stopte de ontwikkeling van het Diploma.

Programma's die openen QF bestanden
Macintosh
Wimba Diploma

Over QF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .qf is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Diploma Question Bank File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.