Hoofd : Bestandsextensies : .qbx Het dossier

.qbx Bestandsextensie

Bestandstype1 QuickBooks Accountant Transfer File

Ontwikkelaar Intuit
Categorie Backup bestanden
Formaat N/A

Wat is QBX file?

Accountantoverdrachtsbestand op basis van een bestand .QBW van QuickBooks; slaat QuickBooks-gegevens op in een formaat dat is ontworpen voor accountants en belastingbereiders; vermeldingen in het QBX-bestand kunnen niet worden gewijzigd, behalve voor het toevoegen van General Journal-notities.

Meer informatie

Als u een accountantoverdrachtsbestand wilt maken, selecteert u eerst "Accountant's Review ..." in het menu Bestand en vervolgens "Account aanmaken" en slaat u het bestand op.

Programma's die openen QBX bestanden
Windows
Intuit QuickBooks Pro
Macintosh
Intuit QuickBooks for Mac

Bestandstype2 Blocks Landing Page File

Ontwikkelaar Samuel Services
Categorie Web-bestanden
Formaat Text

.QBX optienummer2

Een QBX-bestand is een bestand met bestemmingspagina's gemaakt door BLOCKS, een webprogramma dat wordt gebruikt om statische websites te genereren. Het bevat de componenten van een BLOCKS-webpagina, die de koptekst, inhoud en voettekst, stijlen en lettertypen bevat die op de pagina verschijnen. QBX-bestanden slaan alle componenten op in platte tekst.

Meer informatie

Met het QBX-bestand kunt u de pagina exporteren en importeren die u in het Blokken-programma hebt gemaakt. Om het bestand te exporteren, klikt u op het schijfpictogram in de linker werkbalk en selecteert u "EXPORT". Hiermee wordt het QBX-bestand automatisch gedownload. Om het QBX-bestand te importeren, klikt u op het schijfpictogram in de linkerbalk, selecteert u "IMPORTEPTE" en navigeert u naar de locatie van het QBX-bestand.

BLOCKS is online beschikbaar en wordt geleverd met een verscheidenheid aan functies zoals Google-weblettertypen, stijleditors, sjablonen en blokken, code-editors, materiaalontwerp en bootstrap-componenten.

OPMERKING: Sommige browsers in Windows en alle browsers in macOS (OS X) zullen het QBX-bestand niet downloaden wanneer u kiest ervoor om uw bestemmingspagina te exporteren. In plaats daarvan wordt een nieuw browservenster geopend waarin de code wordt weergegeven. Sla in dit geval de webpagina die in het nieuwe venster wordt weergegeven op als een .HTML -bestand en hernoem de extensie naar ".qbx".

Programma's die openen QBX bestanden
WEB
BLOCKS

Over QBX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .qbx is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Blocks Landing Page File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.