Hoofd : Bestandsextensies : .qbo Het dossier

.qbo Bestandsextensie

Bestandstype QuickBooks Online Bank Statement File

Ontwikkelaar Intuit
Categorie Web-bestanden
Formaat Binary

.QBO optienummer

Bestand dat wordt gebruikt door QuickBooks, een programma dat wordt gebruikt voor kleine bedrijven en persoonlijke financiën; bevat een elektronische verklaring gedownload van een online account; gebruikt voor het importeren en synchroniseren van online bankafschriften op een lokale computer.

Meer informatie

QBO-bestanden kunnen handmatig worden geopend in QuickBooks door te navigeren naar Bestand → Importeren → Van Web Connect ....

OPMERKING: Als u bank- en creditcardafschriften wilt converteren .PDF bestanden naar het QBO-formaat kunt u de PDF2QBO-toepassing gebruiken die is ontwikkeld door ProperSoft, die beschikbaar is voor Windows- en OS X-gebruikers.

Programma's die openen QBO bestanden
Windows
Intuit QuickBooks Pro
Macintosh
Intuit QuickBooks for Mac
WEB
FreshBooks

Over QBO bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .qbo is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype QuickBooks Online Bank Statement File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.