Hoofd : Bestandsextensies : .pzp Het dossier

.pzp Bestandsextensie

Bestandstype1 PhotoSuite Project File

Ontwikkelaar Sonic Solutions
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

Wat is PZP file?

Projectbestand gemaakt door PhotoSuite, een programma dat wordt gebruikt om digitale foto's te bewerken; bevat projectafbeeldingen, instellingen en bronnen; slaat project op als op lagen gebaseerde composities, zodat historische bewerkingen kunnen worden gewijzigd; handig voor het maken van sjablonen voor visitekaartjes, kalenders en wenskaarten.

Meer informatie

MGI PhotoSuite is overgenomen door Roxio en is hernoemd naar Roxio PhotoShow. PZP-bestanden gemaakt door PhotoSuite zijn niet compatibel met PhotoShow. PhotoSuite, nu opgenomen in Roxio Creator, kan echter PZP-bestanden openen.

Programma's die openen PZP bestanden
Windows
Roxio Creator
Roxio PhotoShow
Macintosh
Roxio PhotoShow

Bestandstype2 Tibo Jigs@w Compressed Puzzle File

Ontwikkelaar Tibo Software
Categorie Spelbestanden
Formaat Zip

.PZP optienummer2

Bestand gebruikt door Jigs @ w, een programma dat wordt gebruikt voor het maken en samenstellen van puzzels; bevat een beeld dat is opgedeeld in puzzelstukjes en achtergrondmuziek; opgeslagen in een gecomprimeerd formaat voor het delen van internet.

Meer informatie

PZP-bestanden zijn de gezipte vorm van .PZL bestanden.

Programma's die openen PZP bestanden
Windows
Tibo Jigs@w

Over PZP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .pzp is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Tibo Jigs@w Compressed Puzzle File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.