Hoofd : Bestandsextensies : .pz Het dossier

.pz Bestandsextensie

Bestandstype Panzoid Video Project

Ontwikkelaar Panzoid
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

.PZ optienummer

Een PZ-bestand is een project gemaakt door Panzoid, een online programma dat wordt gebruikt om videoclips, inleidingen en achtergronden te maken. Het bevat een videoproject, dat een scène, objecten, effecten, audio en animaties kan omvatten. PZ-bestanden bevatten ook projectinstellingen, zoals de videoresolutie, lengte en framesnelheid.

Meer informatie

PZ-bestand geopend in Panzoid Clipmaker

PZ-bestanden worden gemaakt wanneer u een project opslaat met de in Panzoid en download het naar uw computer . Om een PZ-bestand te maken, selecteert u het mappictogram, klikt u op 'Project opslaan' en kiest u 'Projectbestand downloaden'.  Om een PZ-bestand te openen, moet u op het mappictogram klikken, "Project laden" kiezen en het PZ-bestand van uw computer selecteren.

Panzoid biedt Clipmaker en achtergrondinformatie voor het maken van video-inhoud. Clipmaker wordt gebruikt om 2D- en 3D-animaties te maken en Backgrounder wordt gebruikt om aangepaste afbeeldingen, YouTube-kanaalkunst en miniaturen te maken.

Gemeenschappelijk PZ bestandsnamen

clipmaker_project.pz - Standaard bestandsnaam gegeven aan projecten gedownload van Panzoid Clipmaker.

backgrounder_project.pz - Standaard bestandsnaam gegeven aan projecten gedownload van Panzoid Backgrounder.

Programma's die openen PZ bestanden

Over PZ bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .pz is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Panzoid Video Project beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.