Hoofd : Bestandsextensies : .pyxel Het dossier

.pyxel Bestandsextensie

Bestandstype Pyxel Image Document

Ontwikkelaar Daniel Kvarfordt
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Zip

.PYXEL optienummer

Afbeeldingsbestand gemaakt en gebruikt door Pyxel Edit, een toepassing voor het tekenen van pixeltekeningen waarmee afbeeldingen en animaties kunnen worden gemaakt; bevat een pixelafbeelding met een of meer beeldlagen bestaande uit tegels.

Meer informatie

De PYXEL-bestandsindeling gebruikt Zip-compressie. U kunt de extensie ".pyxel" de naam ".zip" geven en het bestand uitpakken. Bij het uitpakken van de inhoud zal er een map zijn met .PNG tegel- en laagbestanden en een .JSON bestand met informatie, zoals kleuren, instellingen, lagen en tegels, die het PYXEL-bestand beschrijft.

OPMERKING: Pyxel Edit kan een PYXEL-afbeelding exporteren naar de indelingen PNG, JPEG en GIF.

Programma's die openen PYXEL bestanden
Macintosh
Pyxel Edit

Over PYXEL bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .pyxel is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Pyxel Image Document beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.