Hoofd : Bestandsextensies : .pxicon Het dossier

.pxicon Bestandsextensie

Bestandstype CandyBar Icon

Ontwikkelaar Panic
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.PXICON optienummer

pictogramafbeelding gebruikt door CandyBar, een programma dat wordt gebruikt voor het aanpassen van pictogrammen in de Mac OS X-omgeving; slaat meerdere afbeeldingen op in één bestand, elk met verschillende resoluties die de standaard pictogramgrootten vertegenwoordigen (d.w.z. 512x512, 256x256, 128x128, etc.).

Meer informatie

Veel verschillende PXICON-bestanden worden meegeleverd met de CandyBar-installatie in de map ~ / Bibliotheek / Application Support / CandyBar / Icons /.

OPMERKING: "PX" staat voor Pixadex, de software van De Iconfactory die is samengevoegd met de CandyBar-applicatie. Pixadex-pictogrammen gebruiken de .PIXADEX -extensie.

Programma's die openen PXICON bestanden
Macintosh
Panic CandyBar

Over PXICON bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .pxicon is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype CandyBar Icon beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.