Hoofd : Bestandsextensies : .pxd Het dossier

.pxd Bestandsextensie

Bestandstype1 Pyrex Definition File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat Text

Wat is PXD file?

Broncode header-bestand gebruikt door Pyrex, een taal die wordt gebruikt voor het bouwen van Python-modules met C-achtige syntaxis en prestaties; slaat Cython-declaraties op die kunnen worden opgenomen in Cython-modules ( .PYX bestanden).

Meer informatie

Cython is een verbeterde versie van Pyrex die vaak de voorkeur geniet voor de ontwikkeling van Python-modules. PXD-bestanden worden geïmporteerd in Cython PYX-modules met behulp van de cimport-syntaxis.

Programma's die openen PXD bestanden

Bestandstype2 Pixlr Layered Image

Ontwikkelaar Autodesk
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.PXD optienummer2

Afbeelding gemaakt door Pixlr, een op Flash gebaseerde afbeeldingseditor die wordt uitgevoerd in een webbrowser; ondersteunt meerdere lagen evenals getekende afbeeldingen en tekst op elke laag; staat toe dat afbeeldingen vanuit de webbrowser worden opgeslagen op de lokale computer en vervolgens opnieuw worden geladen via de Pixlr-webinterface.

Meer informatie

Na het openen van een PXD-bestand in Pixlr, kunt u het opslaan als .JPG , .PNG , .BMP of .TIFF image.

Programma's die openen PXD bestanden

Over PXD bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .pxd is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Pixlr Layered Image beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.