Hoofd : Bestandsextensies : .pwt Het dossier

.pwt Bestandsextensie

Bestandstype1 AutoCAD Publish To Web Template

Ontwikkelaar Autodesk
Categorie CAD-bestanden
Formaat N/A

Wat is PWT file?

Publicatietekening tekenen gemaakt door AutoCAD, een 2D- en 3D-ontwerp en tekenapplicatie; slaat instellingen op voor het publiceren van een tekening ( .DWG bestand) naar een Web HTML-indeling; bevat de eigenschappen voor afbeeldingen, tekst, hyperlinks, kleuren, paginatitels en video-animaties; gebruikt voor het publiceren van webtekeningen met dezelfde opmaak.

Meer informatie

AutoCAD biedt verschillende vooraf geïnstalleerde PWT-bestanden die kunnen worden aangepast voor het publiceren van tekeningen.

OPMERKING: PWT-bestanden zijn niet hetzelfde als .PTW -bestanden. PTW-bestanden worden gemaakt van de PWT-sjabloon wanneer een tekening is gepubliceerd naar een webindeling.

Programma's die openen PWT bestanden
Windows
Autodesk AutoCAD
Macintosh
Autodesk AutoCAD

Bestandstype2 Pocket Word Template

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Pagina-indeling Bestanden
Formaat Binary

.PWT optienummer2

sjabloon gemaakt door Microsoft Pocket Word, een beperkte versie van Microsoft Word voor mobiele apparaten van Pocket PC; bevat de standaardstijlen en opmaak voor een .PSW document; gebruikt voor het maken van meerdere documenten met dezelfde look en feel.

Programma's die openen PWT bestanden
Windows
Microsoft Office
Microsoft Word
Macintosh
Microsoft Office

Over PWT bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .pwt is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Pocket Word Template beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.